За Макском


Мисия:
Вашият успех е наша мисия! Заедно за по-добро бъдеще на две колела!

Визия:
Да бъдем водеща компания във велосипедния бизнес, предлагаща стойностни решения за нашите клиенти!

Ценности:
• Грижа за клиента
• Стремеж към усъвършенстване
• Честност и почтеност във всичко и към всеки
• Спазваме всичките си обещания
• Ценим и развиваме хората си

Макском е един от най-големите производители на велосипеди в Европа. От създаването на компанията през 1996 година, непрекъснато развиваме и разширяваме своя бизнес. През 2001 година отбелязваме първия износ на велосипеди собствено производство за страните от ЕС, а от тогава над 95% от цялата продукция на дружеството намира своята реализация именно на тези пазари.

Днес, Макском ЕООД е част от холдинга MAXEUROPE, с производственo-складова база разположена на 40 000 кв.м. застроена площ и капацитет от над 400 000 велосипеда годишно. Успяхме да постигнем това, благодарение на устойчива политика насочена към непрекъснати инвестиции в развойна дейност и човешки ресурси. Това ни дава възможност да постигнем бързина, надеждност, гъвкавост и постоянно качество.

Така добавяме стойност за всеки наш В2В клиент, като предлагаме индивидуални решения; складиране преди експедиция в собствени складови бази; изпитване на възли, детайли и крайния продукт в собствена лаборатория, и други преференции. В резултат на това създадохме две собствени, велосипедни колекции, които предлагаме както на крайните клиенти, така и на нашите ОЕМ партньори.

Правим всичко това с ясната визия да насърчаваме радостта от движението и използването на велосипеда, като средство за придвижване, както и за едно по-добро и отговорно отношение към природата. Затова сме си поставили и мисията непрекъснато да подобряваме управлението на всички процеси в нашата компания, за да надхвърлим очакванията на нашите клиенти и средата, в която работим.

Членуваме в „Асоциацията на производителите на велосипеди в България”, част от европейската асоциация на производителите на велосипеди „CONEBI” и съюза „Произведено в България”.

ПАРТНЬОРИ В ЕВРОПА