Новини и събития

Да бъдем по-толерантни на пътя
11Jun
Да бъдем по-толерантни на пътя
Да бъдем отговорни на пътя. Да се уважаваме взаимно. Да изпълняваме своите задължения като участници в движението, но и да бъдем толерантни към останалите.

Всяка година по пътищата се случват стотици инциденти между велосипедисти, шофьори и пешеходци. Голяма част от тях са в следствие на човешка грешка. Такава е историята на 31-годишния Тодор, наш колега, който е запален колоездач и който всеки ден се придвижва с велосипед. На 2 ноември, отивайки на работа с колелото си, той бива блъснат от автомобил, неспрял на знак „Стоп“. За щастие Тодор е жив и здрав, но не такава е историята на много други.

Именно този пореден инцидент ни мотивира да призовем към по-голяма толерантност на пътя с видео, провокирано от случая. Основният апел – да бъдем отговорни и внимателни на пътя, е насочен към всички участници в движението – шофьори, велосипедисти и пешеходци. Да се уважаваме взаимно, за да може всеки да се прибере жив и здрав при хората, които обича.

Изгледайте видеото, за да ви разкажем една история за толерантността на пътя. Такава каквато вярваме, че трябва да се случва всеки ден.
Виж всички