Новини и събития

Maxcom подкрепи благотворителния турнир „С обич за децата в памет на бащите-герои“
14Jul
Maxcom подкрепи благотворителния турнир „С обич за децата в памет на бащите-герои“
Целта на спортното събитие бе да се наберат средства за децата, чиито бащи са загинали, изпълнявайки служебния си дълг. То се организира от СФСМВР (Синдикална федерация на служителите в Mинистерството на вътрешните работи) и с незаменимото съдействие на Синдиката на служителите на затвора в град Пловдив. В събитието взеха участие бивши и настоящи заети в системата, като то бе открито с едноминутно мълчание  в памет на тези, които отсъстват завинаги от редиците на служителите.
 

Турнирът се проведе в многофункционалния комплекс на „Младежки център“ Пловдив на Гребната база, като имаше състезания по волейбол, футбол и тенис на маса.

Благотворителната кауза успя да набере сумата от 625 лв. за дете, което стана възможно благодарение на лични, корпоративни дарения и принос от заетите в пожарната и затворите, както и от Адвокатска колегия Пловдив.

 

Изказваме искрени адмирации на организаторите на кампанията за отдадеността, на настоящите служители на МВР за смелостта да продължават да вършат работата си и на децата, заради, които се състои инициативата, защото те ни учат как да бъдем силни.
Виж всички