Новини и събития

Maxcom с проект в полза за своите служители със специални потребности
26Feb
Maxcom с проект в полза за своите служители със специални потребности
Начинанието на Макском цели да облекчи ежедневния труд на работещите в компанията, които са с намалена трудоспособност. Така със средства, отпуснати от Агенцията за хора с увреждания, бяха закупени инструменти и техника, които да подобрят условията на труд за тези служители.

По думите на производствения директор Стефан Мазев, ръководството предприема тази стъпка, за да съхрани хората си, които са най-ценното в един бизнес, особено тези с умения и знания. Защото човешкият опит се гради с много усилия, обясни той.

Именно, за да инвестира в заетите в компанията, които имат специални потребности, Maxcom осигури работни маси, шкафове за съхранение на инструменти, столове, компютри, шредери, ъглошлайфи и още както пневматични, така акумулаторни инструменти.

Инициативните действия на компанията целят да сведат до минимум предизвикателствата и дискомфорта, които хората с телкови решения могат да срещнат в работна среда. Със средствата и инструментите, закупени според нуждите на всеки, служителите ще се чувстват по-удобно.
Виж всички