Новини и събития

Споделената страст на колоезденето
16Dec
Споделената страст на колоезденето
Shockblaze е дългогодишният опит, придобит от усърдната работа на нашите експерти и екип от специалисти. Това качество е дълбоко залегнало и служи като крайъгъленкамък в нашата философия – да създадем перфектния велосипед, който да отговаря на нуждите и на най-взискателните колоездачи. Велосипед, който да представлява несравнимо удоволствие от колоезденето и да съдържа в себе си най-новите технологии и иновации.

Едно от тези върхови изпълнения на нашия екип е единственият по рода си бутиков шосеен велосипед Shockblaze S1. Изключително леката и уникална карбонова рамка е изработена с последно поколение технологии за изработване на карбонови слоеве и монококов профил за здравина, издръжливост и перфектна геометрия. Аеродинамичната форма значително намалява въздушното съпротивление, а изтънените подседалкови тръби с геометрична форма абсорбират голяма част от вибрациите на неравния терен.

Перфектният велосипед не се създава само и единствено от подходяща рамка. Другият основен аспект са подходящо подбраните компоненти. За постигането на върхови резултати е необходимо да използваме само и единствено най-високия клас компоненти за шосеен велосипед, а именно груп сетът на SHIMANO - DURA ACE Di2. Специфичното, което отделя този груп сет от останалите е изключително прецизното превключване, което се осъществява с помощта на електронен механизъм, гарантирайки перфектната предавка в най-подходящия момент. Олекотеният курбел с 52 и 36 зъба гарантира здравина и голям въртящ момент, подходящ за както за високи скорости по време на спускане така и лекота на въртене при изкачвания. В комбинация с олекотения зъбен блок от серията на SHIMANO – DURA ACE Di2 с 11 предавки, единственият по рода си модел на Shockblaze S1 предоставя множество възможности за „правилната скорост“ на въртене.

Не на последно място са технологиите, които екипът на Shockblaze успешно интегрира за създаването на единствения по рода си шосеен велосипед S1. Интегрираните в рамката кабели за скоростната система, карбоновият dropout за захващане на дерайльора са гаранция за подобрена здравина, аеродинамика и ниско тегло.

Създаването на Shockblaze S1 е в следствие на часове съвместна работа на най-добрите ни специалисти. Като резултат, Road Race моделът Shockblaze S1 е едно от най-върховите ни постижения!

Точно затова, перфектният велосипед заслужава подходящ собственик. Човек, който е допринесъл за развитието на велосипедизма в индустриална перспектива и човек, който развива колоезденето като начин на живот и спорт. Също така бъдещият собственик трябва да е колоездач, който има способностите и уменията да направи най-точна оценка на възможностите на велосипеда. Според нас този човек е Никола Саркози, не само поради големите му заслуги за развитието на колоезденето, но и заради споделената ни любов към велосипедите!
Виж всички